Известие

Collapse
No announcement yet.

помощ 147

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помощ 147

започна да ми мига прозорчето с дневен км и км на колата , в същото време ми изчезна термометура от борд компа, стъклата и багажника спряха???/ какво може да бъде ? бушон ли .......... ще се радвам да помогнете или на някой ако му се е случвало, че направо много се дразна а и е weekend неработат от пон ще я водя в алфа

И аз имах такъв проблем. При мен беше от управлението на стъклата и другите глупости на шофйорската врата, беше се разкачило. Ако искаш пробвай да си дръпнеш конзолката и да видиш дали всичко си е ОК. Може и някой бушон който отговаря за конзолката да е заминал. Дано да не е от самата платка, че става сложно. Успех и кажи ако има промяна
    Alfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
    sigpic

Comment

на следващият ден всичко си проработи.
      Но закупих си нов панел и си го монтирах, но започна да ми мига дневният километраж, което означава някакъв проблем но какъв е .......?? При положение че всичко си работи и си е наред

Comment

Първоначално публикувано от valeri_banchev Покажи съобщение
        Но закупих си нов панел и си го монтирах, но започна да ми мига дневният километраж, което означава някакъв проблем но какъв е .......?? При положение че всичко си работи и си е наред
        Не е проблем просто трябва борд компютъра да се преобучи за новия модул Ако не се справиш съм насреща
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

как става това преубочаване на панела?

Comment

как става това преубочаване на панела?
            С подходящо оборудване
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              С подходящо оборудване
              И обучител
              sigpic

Comment

и кешовица в джоба забравихте...
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Каде и колко ще струва.
                  Бъдете по-изчерпателни

Comment

Каде и колко ще струва.
                    Бъдете по-изчерпателни
                    Ами звънни му на Бобо, ще ти каже къде се намира сервизът и колко ще ти струва
                    sigpic

Comment

Колко струва новия панел за ел.пакета ?

Comment

389 лв. от алфа при летището
                        305 лв на стамболийски , но там ме бавиха с доставката 2 месеца и накрая така и не дойде и си го взех от алфа там ми го доставиха за 10 дни хората.
                        Чиста работа и няма разправий
                        100 лв е втора употреба ако си намериш, но го пробвай защото голяма част не бачкат

P.S.
                        говорим за 3 врати незнам как стои въпроса с 5 врати само знам че има май повече втора за 5 вр

Comment

389 лв. от алфа при летището
                          305 лв на стамболийски , но там ме бавиха с доставката 2 месеца и накрая така и не дойде и си го взех от алфа там ми го доставиха за 10 дни хората.
                          Чиста работа и няма разправий
                          100 лв е втора употреба ако си намериш, но го пробвай защото голяма част не бачкат

P.S.
                          говорим за 3 врати незнам как стои въпроса с 5 врати само знам че има май повече втора за 5 вр
                          Да и аз за 3 врати ми трябва... Благодаря ти.. Писал съм ти ЛС виж го.

Comment

и на мен почна да ми мига от време на време км но всичко ми работи стъкла всичко.смених маслото защото мислех че е от това изчистих грешките но пак мига от какво може да е
                            ALFA_Danch3v

Comment

Моля ,който може да помага .Имам Алфа 147жтд .Когато я купих преди 3 месеца си палеше нормално.Не я карах около 1 седмица и след това нямаше никакъв ток. Смених акумулатора и отново се повтори същата ситуация.Възможно ли е да има утечка на ток и къде е най-вероятно да е проблема.

Comment

Working...
                              X