започна да ми мига прозорчето с дневен км и км на колата , в същото време ми изчезна термометура от борд компа, стъклата и багажника спряха???/ какво може да бъде ? бушон ли .......... ще се радвам да помогнете или на някой ако му се е случвало, че направо много се дразна а и е weekend неработат от пон ще я водя в алфа
Известие
Collapse
No announcement yet.
помощ 147
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
И аз имах такъв проблем. При мен беше от управлението на стъклата и другите глупости на шофйорската врата, беше се разкачило. Ако искаш пробвай да си дръпнеш конзолката и да видиш дали всичко си е ОК. Може и някой бушон който отговаря за конзолката да е заминал. Дано да не е от самата платка, че става сложно. Успех и кажи ако има промянаAlfa Romeo 147 1.9jtd - The real life party
sigpic
-
Първоначално публикувано от valeri_banchev Покажи съобщениена следващият ден всичко си проработи.
Но закупих си нов панел и си го монтирах, но започна да ми мига дневният километраж, което означава някакъв проблем но какъв е .......?? При положение че всичко си работи и си е наредАко не се справиш съм насреща
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от valeri_banchev Покажи съобщениекак става това преубочаване на панела?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от valeri_banchev Покажи съобщениеКаде и колко ще струва.
Бъдете по-изчерпателниsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от valeri_banchev Покажи съобщениена следващият ден всичко си проработи.
Но закупих си нов панел и си го монтирах, но започна да ми мига дневният километраж, което означава някакъв проблем но какъв е .......?? При положение че всичко си работи и си е наред
Comment
-
389 лв. от алфа при летището
305 лв на стамболийски , но там ме бавиха с доставката 2 месеца и накрая така и не дойде и си го взех от алфа там ми го доставиха за 10 дни хората.
Чиста работа и няма разправий
100 лв е втора употреба ако си намериш, но го пробвай защото голяма част не бачкат
P.S.
говорим за 3 врати незнам как стои въпроса с 5 врати само знам че има май повече втора за 5 вр
Comment
-
Първоначално публикувано от valeri_banchev Покажи съобщение389 лв. от алфа при летището
305 лв на стамболийски , но там ме бавиха с доставката 2 месеца и накрая така и не дойде и си го взех от алфа там ми го доставиха за 10 дни хората.
Чиста работа и няма разправий
100 лв е втора употреба ако си намериш, но го пробвай защото голяма част не бачкат
P.S.
говорим за 3 врати незнам как стои въпроса с 5 врати само знам че има май повече втора за 5 вр
Comment
-
Моля ,който може да помага .Имам Алфа 147жтд .Когато я купих преди 3 месеца си палеше нормално.Не я карах около 1 седмица и след това нямаше никакъв ток. Смених акумулатора и отново се повтори същата ситуация.Възможно ли е да има утечка на ток и къде е най-вероятно да е проблема.
Comment
Comment